Yazar Burak YELKEN -

WhatsApp Son Görülme Özelliğini Kapatmak

WhatsApp uygulamasının son görülme özelliği uygulama da default olarak gelmektedir. Bu sayede listenizde ekli kişilerin en son ne zaman WhatsApp üzerinde aktif olduğu görüntüleyebilirsiniz. Android  ve iOS cihazlarınızdan isterseniz WhatsApp son görülme özelliğini kapatma şansına sahipsiniz yapmanız gereken işlemler oldukça basit.

WhatsApp – Ayarlar – Hesap – Gizlilik – Son Görülme sekmesi altında yer alan “Hiç kimse” seçeneğini seçmeniz, insanların sizlerin son olarak ne zaman WhatsApp’ı kullanmış olduğunuzu görmelerine engel olacaksınız. Ayrıca aynı sekme altında yer alan “Herkes” seçeneğini seçerek, herkesin sizin son görülme durumunuza ulaşmasına izin verebilir veya yine aynı sekme altında yer alan “Kişilerim” seçeneğini seçerek, sadece kişi listeniz üzerinde yer alan insanların son görülme durumunuza ulaşmasına izin verebilirsiniz.

Burada bilmeniz gereken en önemli şeyse; kendinize ait son görülme durumunu kapattığınız an, kişi listeniz üzerinde yer alan arkadaşlarınızın da son görülme durumlarına ulaşamayacak olmanız. Sonuç olarak siz kendinize ait bilgileri saklarken, başkasına ait bilgileri görmeye çalışmanız çok da etik olmayacaktır.

Lütfen düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizimle paylaşın.

Twitter hesabını RSS'den takip etmek için 
http://search.twitter.com/search.atom?q={twitter.kullanıcı.ismi}

BİLGE ADAMDAN IPUCU

Leave a Comment